Over

Over Jeske Heijmans

img_20190511_161058_800603785925054017818.jpg

Ik ben Jeske Heijmans, mama van 35 jaar oud. Ik heb een vriend, Donny van Herpen. Samen hebben we 2 kindjes. Teijm (6 jaar) & Liva (3 jaar) Met ons gezin wonen we in Noord Brabant.

Teijm gaat elke werkdag naar school en Liva gaat 1 ochtend in de week naar “de kindjes”, zoals we de opvang noemen. Naast de school van Teijm, gaat hij ook 1x per week na school, naar de naschoolse opvang. Dit vinden wij goed voor hun ontwikkeling.

Ik wilde heel graag iets voor mijzelf beginnen. Dit doe ik ook al sinds December 2017 door middel van vloggen op mijn eigen Youtube kanaal. Deze filmpjes zal ik ook gaan delen op mijn blog, zodat je hier ook een kijkje kunt nemen in ons leven. Ik merk dat ik graag vlogs maak, maar daarnaast werd ik ook geinspireerd door het bloggen. Ik kreeg steeds meer de neiging om te beginnen met schrijven. Dus zodoende ook hiermee begonnen. Hierop kan ik alles kwijt wat ik maar wil. Op mijn blogpagina zal ik oa schrijven over mijn eigen leven als moeder, over onze kindjes, onze gerechten, shoplogs en nog heel veel meer. Alles doen we op onze manier, maar het delen van tips en ideetjes zijn uiteraard ook van harte welkom. Als moeders onder elkaar willen we het ons zo makkelijk maken…

Het is Mei 2019 en ben ik begonnen met bloggen. Hopelijk kan ik hier ook mijn fulltime baan van maken.

 

Wat meer informatie over mij:

  • MBO-Administratie (directiesecretaresse / Magagement assistent niveau 4)
  • Enthousiast – leergierig – dol op kids – eigenwijs en probeer alles goed te doen op mijn manier
  • Hou heel erg van vis gerechten – tapas eten – lekker uit eten
  • Altijd leuk om met mijn kinderen bakrecepten te maken en naar dierentuinen of pretparken te gaan
  • Dol op slapen, dit heb ik ook wel echt nodig om goed te kunnen presteren
  • Een echte huismus
  • Ik ga graag – shoppen –  op vakantie – leuke uitstapjes maken

Mocht je nog meer te weten willen komen, neem vooral een kijkje op mijn Youtube kanaal en anders zie ik graag een mailtje of een leuke reactie.

Liefs ♡♡♡ Jeske Heijmans