VLOG: MEER BEWEGEN | FIETSEN DOOR DE TUNNEL & BLOEMKOOLRIJST ETEN

VLOG: MEER BEWEGEN | FIETSEN DOOR DE TUNNEL & BLOEMKOOLRIJST ETEN

We zijn gezellig een rondje wezen wandelen met zijn 4tjes bij ons in de buurt. Elke zondag ochtend kijken we met de kindjes een natuurfilm over dieren en de wereld zelf. Erg indrukwekkend om te zien allemaal. We willen dat de kinderen de diersoorten beetje beter leren kennen enzo 😉 Ook zijn we met zijn 4tjes wezen fietsen en onderweg konden de kindjes even fijn spelen..

Ik wil wat meer op het eten letten en als het kan wat meer gaan bewegen. Momenteel lukt dat wel, omdat ik met de kinderen elke dag 4 keer op en neer moet lopen naar school toe. Liva moet in de ochtend naar school en Teijm in de middag. Dus dat is een goed begin qua beweging. Teijm wilde graag Just Dance spelen, dus klein beetje extra beweging erbij haha…

We hadden gisteren een hele dag kindjes over de vloer, die kwamen spelen. Dus genoeg beweging gehad die dag. En we hebben weer heerlijk bloemkoolrijst gegeten, om maar in het gezonde te blijven 😉 Kijk je gezellig mee?

Klik hier als bovenstaande video niet werkt

Bedankt voor het kijken naar mijn video! Leuk als je laat weten wat je van de video vind. Dat kan hieronder bij deze blog, op mijn YouTube kanaal, Facebook pagina of Instagram. Deel eventueel je tips of ideeën, deze zijn altijd welkom.

Hopelijk vind je de video leuk en kijk je volgende week weer gezellig mee.
Vergeet niet om te abonneren op mijn kanaal, als je dat nog niet gedaan hebt. Druk eventjes op de rode abonneer knop, zodat je niks mist. Abonneren kan hier

Hele fijne dag en tot de volgende vlog!

Liefs ♡♡♡ Jeske Heijmans

FacebookInstagram

Follow my blog with Bloglovin

 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s