VLOG: 4e VERJAARDAG VAN ONZE DOCHTER LIVA

VLOG: 4e VERJAARDAG VAN ONZE DOCHTER LIVA

Wat ontsettend leuk dat je weer gezellig mee kijkt naar een nieuwe vlog. In deze vlog vieren we de verjaardag van onze Liva.

Jeeh, wat een feestje! Liva is 19 April 4 jaar geworden. Weer een nieuwe mijlpaal. We hebben haar verjaardag gewoon gevierd en familie uitgenodigd. Alleen dan allemaal apart. Allemaal 1,5 uur en dan de volgende. Zo hadden we de hele dag gevuld en Liva voelde haar eigen echt jarig! Ze is tenslotte dan toch maar 4 jaar en begrijpt er anders maar weinig van de situatie. Af en toe een herinnering, zodat ze niet te dicht bij kwamen. Want eerlijk is eerlijk, voor de kids is het een gewenning om een knuffel of kus aan opa en oma te geven. Zeker deze leeftijd. Maar het ging goed. We hebben genoten van de dag en Liva heeft een geweldige 4e verjaardag gehad. Het weer was goed, het zonnetje scheen halfweg de middag, alhoewel het in de ochtend nog wel wat fris was en heel de dag goed zat een windje stond. Maar dat heeft ons zeker niet tegen gehouden!!

Kijk je weer gezellig mee!

Klik hier als bovenstaande video niet werkt

Bedankt voor het kijken naar mijn video! Leuk als je laat weten wat je van de video vind. Dat kan hieronder bij deze blog, op mijn YouTube kanaal, Facebook pagina of Instagram. Deel eventueel je tips of ideeën, deze zijn altijd welkom.

Hopelijk vind je de video leuk en kijk je volgende week weer gezellig mee.
Vergeet niet om te abonneren op mijn kanaal, als je dat nog niet gedaan hebt. Druk eventjes op de rode abonneer knop, zodat je niks mist. Abonneren kan hier

Hele fijne dag en tot de volgende vlog!

Liefs ♡♡♡ Jeske Heijmans

FacebookInstagram

Follow my blog with Bloglovin


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s