VLOG: TIPS OM 5 GROENTEN IN TE VRIEZEN | JESKE HEIJMANS

VLOG: TIPS OM 5 GROENTEN IN TE VRIEZEN | JESKE HEIJMANS

In deze video deel ik met jullie 5 tips om groenten makkelijk in te vriezen. Ik moet eerlijk toegeven dat ik dit nog nooit eerder heb gedaan, maar het zeker wilde proberen. Gewoon omdat we nu allemaal thuis zitten en ik zoveel mogelijk de winkel of supermarkt wil vermijden.

Vele mensen doen dit standaard al, dus laat zeker een reactie achter als je een andere oplossing hebt of een betere. Altijd goed!

Mijn ervaringen: Mocht ik alle groenten uit hebben geprobeerd na het vriezen, om ze te eten. Dan zet ik hieronder mijn ervaringen hiervan neer.

Paprika: Yes, deze is goed gelukt. Meteen uit de vries, zo je gerecht in. Ik heb niks negatiefs hier op aan te merken.

IJsbergsla: Of ik heb te lang gewacht (zoals ik in de video vertel), maar de buitenkant wordt wel “oud”. Het laagje daaronder lijkt daarin tegen wel weer oke te zijn. Alhoewel ik de sla toch al een week of 3 heb kunnen bewaren. Dus of ik doe iets verkeerd of het werkt toch niet helemaal.

Courgette: Moet ik nog uitproberen
Bloemkool: Moet ik nog uitproberen
Broccoli: Moet ik nog uitproberen

Klik hier als bovenstaande video niet werkt

Bedankt voor het kijken naar mijn video! Leuk als je laat weten wat je van de video vind. Dat kan hieronder bij deze blog, op mijn YouTube kanaal, Facebook pagina of Instagram. Deel eventueel je tips of ideeën, deze zijn altijd welkom.

Hopelijk vind je de video leuk en kijk je volgende week weer gezellig mee.
Vergeet niet om te abonneren op mijn kanaal, als je dat nog niet gedaan hebt. Druk eventjes op de rode abonneer knop, zodat je niks mist. Abonneren kan hier

Hele fijne dag en tot de volgende vlog!

Liefs ♡♡♡ Jeske Heijmans

FacebookInstagram

Follow my blog with Bloglovin


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s