VLOG: SCHRIKKEN VAN DE ALPACA

Ik maakte als mama meteen een blunder. Liva en ik zijn daarom snel boodschapjes gaan doen voor de pauze van Teijm. Toen hadden we bedacht dat we graag naar de kinderboerderij wilde gaan, begint het te regenen…

Uiteindelijk een hele leuke en gezellige ochtend gehad samen met mijn kleine meisje. Samen even Me-Time. Liva mocht ook de diertjes voeren en ze schrok van de Alpaca….

Om de Me-Time door te zetten, zijn we samen gaan lunchen. Want binnenkort gaat ze naar school en zal het niet zo makkelijk meer gaan. Ik vond het geweldig en ontzettend knap hoe ze bleef zitten op haar stoeltje en hoe goed ze alles op had gegeten.

Kijk je weer gezellig mee?

Klik hier als bovenstaande video niet werkt

Bedankt voor het kijken naar mijn video! Leuk als je laat weten wat je van de video vind. Dat kan hieronder bij deze blog, op mijn YouTube kanaal, Facebook pagina of Instagram. Deel eventueel je tips of ideeën, deze zijn altijd welkom.

Hopelijk vind je de video leuk en kijk je volgende week weer gezellig mee.
Vergeet niet om te abonneren op mijn kanaal, als je dat nog niet gedaan hebt. Druk eventjes op de rode abonneer knop, zodat je niks mist. Abonneren kan hier

Hele fijne dag en tot de volgende vlog!

Liefs ♡♡♡ Jeske Heijmans

FacebookInstagram

Follow my blog with Bloglovin


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s