PLOG Dinsdag 30-07-2019

PLOG Dinsdag 30-07-2019

Heerlijk boterhammetje

In de ochtend maak ik altijd eten voor Teijm & Liva klaar. Ik een boterham met vruchtenhagel (al zolang ik het kan eten) , Liva een boterham met speculoos en vlokken en deze keer wilde ze er een cracker bij. En Teijm had een cracker met speculoos en vlokken. Daar zijn ze bij ons enorm dol op. Laatst een stuk of 3 pakken vlokken meegenomen, want volgens mij is er iets mee. Alle schappen zijn namelijk leeg, bij de Jumbo dan. Hopelijk wordt het weer geleverd, als de pakken hier op zijn hihi… Maar we kunnen nog even vooruit. Deze mama had goed opgelet en optijd ingeslagen. Pfiew.

20190730_085258

Boodschapjes

Ik zie aan de foto’s dat we de ochtend alleen maar bezig zijn geweest met boodschapjes doen. Na het uitslapen en ontbijten gaat de tijd best snel en voordat we dan omgekleed zijn hihi.. Dus hoppakee nog snel boodschapjes doen, want ons thuis zou in de avond gezellig komen eten. We hadden gekozen voor gourmetten. Vinden de kindjes ook leuk om te doen.

Dus overal goed gekeken voor kleine stukjes vlees en vis, maar dat was zeer geslaagd. Gelukkig maar, want soms valt het niet mee. Kun je het nog wel in stukjes snijden hoor. Maar is makkelijker als het al voor je gedaan is hihi…

20190730_114433

De laatste tijd is het bij ons heel erg dat ze samen echt af moeten spreken wie wat doet, anders is het beetje mot. De ene wil de winkelkar in de rij duwen en de andere het centje eruit pakken. Dan moeten we eerst goed afspreken wie wat doen, anders is het brullen. Tja, hoort bij de leeftijd. Komt ook wel weer goed. Maar met deze afspraken gaat het prima.

Oh, en Teijm heeft helemaal zijn pet gevonden. Hij vind het geweldig om deze nu op te hebben. Vet cool.

20190730_115412

Yep, ook langs deze winkel moesten we nog en daar stonden ze weer, bij het “fruitkraampje” . Deze keer lagen er eens bananen. Die vind Liva echt super lekker. Dus die had ze ook meteen 1 te pakken. Het was ook alweer tijd om middag te gaan eten, dus geloof dat ze beetje honger kregen. We hebben snel het rondje gedaan. Ik hoefde niet veel meer. En toen lekker naar huis toe.

20190730_121231

Hakschoentjes

Wie herkent ze niet hihi… Dit is toch iets wat je vroeger ook had. Liva heeft ze ook en ze loopt er flink op los. Het zijn echte hakschoentjes en klikken door heel het huis.

20190730_131653.jpg

Verven

Er moest nog even geverfd worden, voordat opa en oma kwamen om te eten. Liva was tussendoor trouwens nog even wezen slapen. Ze wilde eerst helemaal niet, maar uiteindelijk gelukkig wel. Het was de maandag al wat later geworden en deze avond zou weer later worden. Dus het was wel even nodig dat ze ging slapen.

20190730_172656

20190730_173417

Gourmetten

Zoooooo super gezellig om te doen. Het was ook prachtig weer, dus we konden lekker nog buiten genieten met de gourmet. Allemaal lekkere dingetjes op tafel en bakken maar. We hebben mooi gezeten en flink gegeten met zijn alle. Teijm en Liva waren tussendoor elke keer in de tuin aan het spelen. Ideaal zo. Ik had stukjes vlees gehaald, dat hadden we op een bordje gedaan. Wat vis had ik gekocht, hier houden ons pap, mam en ik wel van. En ik had op het laatst nog een gourmetschotel gevonden, die heb ik snel gepakt en meegenomen. Toch genoeg verschillend vlees en vis hadden we. Als ik zo tel 7 verschillende stukjes vlees en 3 soorten vis. Jammie, jammie. Hier kan ik toch zo van genieten. En zeker dat het buiten is, de stank ook niet binnen. Niet de volgende dag al die vetvlekken op de vloer hoeven te dweilen. Toppie.

Oh, ik was helemaal vergeten het toetje te fotograferen. Maar als je even terug scrolt en kijkt in onze kar, zie je dat we lekker hebben gesmuld van appeltaart en tompoes.

20190730_174103

20190730_174141

20190730_182811

En toen gingen de kinderen samen nog lief verven nadat we klaar waren met eten. Ze hebben weer hun uiterste best gedaan. Verder hebben we een rustige dag gehad, maar gewoon erg leuk. We keken allemaal uit om weer keer te gourmetten. Dus een kort maar krachtige PLOG deze keer hihi. Het kan ook niet elke dag vanalles zijn toch. Ik zie dat het een eet en verf plog is geworden 😊😉

20190730_192543

20190730_192552

Liva was in to the roze en zilver hihi…

20190730_192559

Teijm had met trots een regenboog gemaakt. Hij vroeg om een voorbeeld en ging toen heel secuur aan de slag. Ik vond het super leuk dat hij dat wilde gaan verven. Zo uit het niets kwam hij op het idee. En het is erg mooi geworden ook nog. Knap gedaan hoor lief vriendje.

20190730_194114

Ik bedank jullie voor het lezen van mijn plog. Laat zeker een leuke reactie achter als je mee wil kletsen.

Hopelijk vinden jullie mijn plogs leuk. Gezellig als je lid wordt van mijn Instagram pagina en/of Facebook pagina, als je niks wil missen.

Klik hier voor mijn Instagram pagina

Klik hier voor mijn Facebook pagina

Follow my blog with Bloglovin

Tot morgen weer bij een nieuwe plog, leuk als je weer mee leest.
Ik wens jullie een fijn weekend of vakantie als je die hebt.

Liefs ♡♡♡ Jeske Heijmans

☆ Iemand de oren van het hoofd eten☆


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s