PLOG Hittegolf Vrijdag 26-07-2019

PLOG Hittegolf Vrijdag 26-07-2019

Leuk dat je mee leest met deze gezellige vlog.

Papa’s verjaardag πŸŽ‰πŸ°πŸ»πŸΉβ˜€οΈ

Donny is jarig, wat een feest. De kindjes waren al naar beneden gegaan. Ik niet veel later. En iets daarna kwam Donny naar beneden. Liva had wat moois geknutseld bij “de kindjes”. Super mooi gedaan. Dat doet ze ook altijd erg graag. kleuren en knutselen.

We hebben ‘Lang zal hij Leven’ gezongen en daarna heeft Liva samen met papa het knutselwerkje van Liva uitgepakt. Kijk hoe mooi ze geknutseld heeft.

20190726_083344.jpg

20190726_084843

Buiten versieren

Vanwege het mooie weer, zijn we lekker buiten gaan zitten met de verjaardag. Dus buiten ook even gezellig versierd. Ziet er altijd zo leuk en vrolijk uit. Zeker met het zonnetje erbij. Alles buiten even klaar zetten voor in de avond. Speelgoed, watertafel, picknicktafel en de buitentafel met genoeg stoelen voor de volwassenen. We wilde om 17u beginnen met als reden er lekker wat eten erbij.

20190726_102430

Voorbereidingen

In de ochtend heb ik nog lekker een pasta sallade gemaakt. Deze maak ik optijd, zodat het lekker lang in de koelkast kan staan en dan fijn koud is als je het op tafel zet. Je bent er wel eventjes mee bezig, omdat je het een en ander moet snijden, maar ook hier zijn de voorbereidingen de moeite waard hihi… Super lekker en fris.

20190726_102834.jpg

20190726_112914

Buiten spelen

Terwijl ik de voorbereidingen aan het doen was, hebben de kindjes super lief buiten gespeeld. Lekker onder de parasol in de schaduw. Mooi samen de watertafel vullen met water.

20190726_120433

20190726_120601

Tussentijdjes update

Ik zie dat de foto niet helemaal goed is gegaan, maar het was in de middag al 30,5 gragen. Maar dat kwam ook door dat de deuren iets meer open stonden dan normaal. Ik moest continue naar buiten en dan weer naar binnen. Op gegeven moment hebben we maar de deur open gelaten, want het waaide toch wel fijn een beetje. Buiten was het echt wel weer 39 a 40 graden. Maar deze dag waaide het gelukkig. Dat was wel erg fijn. We hebben mooi op een gegeven moment de luifel open kunnen doen en toen koelde het buiten lekker af. Niemand is van de stoel gezweet hihi…

20190726_165900

Liva is in de middag even gaan slapen, na het slaapje zijn we met zijn 4tjes af wezen koelen in het zwembad. Ik ben nog snel onder de douche gesprongen en hopelijk goed afgekoeld voordat de visite om 17u zou komen. We hadden mooi bedacht om hamburgers te bakken op de bbq en dan gezellig met zijn allen een broodje hamburger te eten. Super leuk en iedereen was goed aan het smullen. Je kon je eigen hamburger dus mooi samen stellen op deze manier en op je broodje doen wat je luste. In het kleine pannetje die op tafel stond, hadden we worstjes gemaakt voor de kinderen. Niet elk kindje houd van hamburgers, dus konden ze ook daarvoor kiezen. Ideaal. De kindjes hadden als eerst eten en smulde ervan. Daarna waren de papa’s en mama’s & opa’s en oma’s aan de beurt.

20190726_182004

20190726_182013

Dit vind ik een super leuke en stoere fotoe. De jongens samen een broodje eten. Haha, alsof ze aan de bar staan met zijn 3tjes… Samen lekker druk aan het kletsen en grappen.
Helaas was de foto niet goed gelukt, dat ze alle 3 niet keken naar mij. Valt ook niet mee haha. Bewegen de hele tijd verschillend. Maar zo met een zonnetje is het ook opgelost. Foto blijft gezellig en leuk.

Gezellig aan de picknicktafel een broodje knakworst of hamburger eten.

Nog even gamen samen. En het ging er lekker fanatiek aan toe bij de jongens. SOW, ze waren elkaar flink aan het aanmoedigen. HUP HUP HUP hihi.

20190726_204039

Liva had even haar kamer laten zien en kwam beneden met haar roze prinsessenjurk. Die heeft ze de rest van de avond niet meer uit gedaan. Helemaal trots dat ze rondliep. Ons mooie prinsesje.

20190726_204728

Tussendoor ging de prinses ook nog even steppen.

20190726_204801.jpg

Toen was de avond voorbij en het bezoek weg en kon de “troep” opgeruimd worden. Het lijkt altijd super veel, maar is altijd zo gedaan. En wat groeit onze jongen toch deze vakantie. Hij was volop aan het helpen met opruimen. De lieverd. Wat word je toch groot. Velen handen maken licht werk.

Onze dag was dan ook zeker geslaagd, wat een leuke verjaardag hebben we gehad. De kinderen zijn moe, maar voldaan naar bedje gegaan en zijn meteen in slaap gevallen. Wij hebben nog eventjes beneden op de bank gezeten en nagekletst. Toen ook snel naar bed, want het was een lange dag. Wat kun je toch genieten van zoΒ΄n verjaardag.

20190726_215413

20190726_215418.jpg

Ik bedank jullie voor het lezen van mijn plog. Laat zeker een leuke reactie achter als je mee wil kletsen.

Hopelijk vinden jullie mijn plogs leuk. Gezellig als je lid wordt van mijn Instagram pagina en/of Facebook pagina, als je niks wil missen.

Klik hier voor mijn Instagram pagina

Klik hier voor mijn Facebook pagina

Follow my blog with Bloglovin

Tot morgen weer bij een nieuwe plog, leuk als je weer mee leest.
Ik wens jullie een fijn weekend of vakantie als je die hebt.

Liefs β™‘β™‘β™‘ Jeske Heijmans

β˜† Herinner je gisteren, Droom van morgen, maar Feest vandaagβ˜†


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s