PLOG Hittegolf Woensdag 24-07-2019

PLOG Hittegolf Woensdag 24-07-2019

Verjaardag boodschappen

Omdat Donny vrijdag jarig is, begin ik altijd met de houdbare boodschapjes. Ook had ik de koeltas voor de zekerheid meegenomen. Je weet maar nooit wat je tegen komt. En met dit hete weer is het altijd meegenomen. En omdat ik mijn eigen ken en ik meer inlaad dan er op mijn lijstje staat hihi. In de supermarkt is het prima te doen, dus met zulke dagen vind ik het geen probleem om daar mijn tijd door te brengen. Alleen klein nadeel is, als je klaar bent en je loopt naar buiten….krijg je zo’n klap van de warmte. Dus snel in de auto en airco aan.

Verkoeling

Na de boodschapjes was het zeker weer tijd om te zwemmen. Dik verdient. Eerst nog even de bodem stofzuigen en het badje is weer piccobello schoon. Spelen maar.

Parasolletje op voor wat extra schaduw.

En spetteren maar.

Elkaar nat spuiten hoort er ook zeker bij hihi. Ze hadden er beide veel plezier van.

Zonnen

Na het zwemmen, even gezellig samen zonnen. Heerlijke foto vind ik dit. Zorg ervoor dat je kindjes goed ingesmeerd zijn. Zeker met deze extreme hitte. Ik moet zeggen dat ze bij ons nog niet echt super veel de zon in zijn geweest. Komt omdat het zwembad overdekt in de schaduw staat.

Hihi, samen lekker ingepakt onder de badlakens. Scheetjes zijn het. Het water is best koud en dan na een tijdje gespeeld te hebben in het water, is het toch wel frisjes.

Teijm zocht binnen even wat verkoeling op. Hij ging een spelletje spelen. Ik geloof dat hier Liva lekker op bedje ligt te rusten.

Kapper

Donny zijn haren moesten nog geknipt worden voor de zomer. Lekker kort. Hij kon in de middag terecht bij familie die kapster is. Super fijn. De kinderen willen dan super graag mee. Vinden ze altijd gezellig. Ik bleef thuis en ging heerlijk languit in het water liggen. Wat is het dan toch fijn om af te koelen. Even alleen het water in, zonder gespetter hihi.

20190724_1632081322837634512713391.jpg

Ziekjes

Donny kwam weer thuis met Teijm & Liva. Helaas was Liva na de kapper niet lekker geworden en had ze koorts gekregen. Meteen gemeten en een zetpil geven. Geruhm met deze hitte. Gelukkig hielp de zetpil meteen.

20190724_1726385886211453977164409.jpg

Vis eten

Jammie, ik had voor mezelf toch die zalm van de Lidl gehaald. Daar zaten 4 stukken in, die heb ik verdeeld en de overige 3 heb ik in de vries gelegd. Nu kon ik bij mijn zalm, lekker wat garnalen doen. Een heerlijke combi, al zeg ik hetzelf. Weer heerlijk gesmuld.

IJsje

Na het eten hebben we lekker gesmuld van een ijsje. Teijm een meloen ijsje, Liva was niet lekker, dus die had niks genomen en Donny & ik hadden gekozen voor een Mars ijsje.

Na het eten weer leuk spelen in het zwembad. Nu hadden ze de board erbij gehaald.

Koekoek, wie ligt hier verstopt hihi…. Deze keer was het Liva. Wat een plezier tijdens het verstoppen, ik moest haar wel een klein beetje helpen hoor…

Even weer een update qua temperaturen. Buiten was het 34 gragen, lekker warm dus en binnen was de temperatuur enorm gestegen. Daar was het 27,5 gragen.

Ik bedank jullie voor het lezen van mijn plog. Laat zeker een leuke reactie achter als je mee wil kletsen.

Hopelijk vinden jullie mijn plogs leuk. Gezellig als je lid wordt van mijn Instagram pagina en/of Facebook pagina, als je niks wil missen.

Klik hier voor mijn Instagram pagina

Klik hier voor mijn Facebook pagina

Follow my blog with Bloglovin

Tot morgen weer bij een nieuwe plog, leuk als je weer mee leest.
Ik wens jullie een fijn weekend of vakantie als je die hebt.

Liefs ♡♡♡ Jeske Heijmans

☆ Fun in the sun – Summertime – Lazy days – Hot – Swimmingpool☆


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s