PLOG Hittegolf Dinsdag 23-07-2019

PLOG Hittegolf Dinsdag 23-07-2019

Ochtendje Shoppen

Donny wilde nog wat shoppen voor zichzelf. Hij was ook nog aan de beurt, maar het was zo druk geweest op het werk en op de zaterdagen met klussen, dat we nog geen tijd hadden gevonden om even te gaan. In de vakantie is dat anders, dan kun je zoiets wel plannen. De kindjes zijn even in de ochtend naar ons thuis geweest. Dan konden wij iets beter focussen op hetgeen wat we nog nodig hadden voor Donny.

Ze hadden allebei wat meegenomen. Teijm een spelletje, La Cucaracha en Liva 2 puzzels.

20190723_093222

20190723_093242

Van Tilburg

Donny en ik zijn gezellig even wezen shoppen bij Van TIlburg. Dat is niet ver van ons. En aangezien ze daar vanalles hebben en zeker wat we nodig hadden, konden we beter even hier beginnen. We zijn uiteindelijk leuk geslaagd. Nog nieuwe schoenen moest hij hebben. Witte polo, een blouse en een lange broek. Korte broeken hadden we nog voldoende..

20190723_100558

Buiten douche

Haha, ons pap heeft ooit een buitendouche gekocht. Deze hadden ze mooi klaar staan voor de kindjes. Ze hebben erg leuk buiten gespeeld en veel gespeeld met water. Wat een fijne verfrissing. Zo kwamen hun ook erg goed en leuk de ochtend door.

20190723_121651.jpg

Zwemmen

Nadat we de kindjes hadden opgehaald bij ons thuis, zijn we lekker gaan eten en is Liva naar bed gegaan. Alleen kon ze niet echt slapen, dus was ze vrij snel weer beneden. De kinderen zijn bij Donny mee op de bank gaan zitten en ik ben even naar boven gegaan. Enorme hoofdpijn had ik. Dus ik dacht, ik ga even liggen. Na 3 kwartier werd ik wakker, er kwam leven van beneden hihi… Ik hoorde iemand rondrennen. Mijn hoofdpijn was niet gezakt, dus heb ik besloten om een pilletje te pakken. Maar goed ook, want daarna hadden we enorm veel plezier in het zwembad. Wat een feest al die zwembad foto’s. Super fijne verkoeling. Enorm blij mee dat we dit zwembad vorig jaar hadden aangeschaft. We zetten hem met zulk weer ook erg graag neer. Bij ons is de beste plek onder de overkapping, zodat we gewoon gebruik kunnen maken van de tuin. Het zwembad staat dan wel in de schaduw, maar als je verkoeling wil met zulk heet weer, blijft het water wat kouder. 34 graden was het gewoon vandaag.

20190723_155633.jpg

20190723_155846

20190723_155936

20190723_160033

20190723_160545.jpg

20190723_160850

Frietje

Ja hoor, komen we weer aan met een frietje. Sorry, ik had niks uitgelegd en zocht niet meer na dat zwemmen om nog naar de winkel te gaan. Donny was even snel een frietje halen en ik moet zeggen het smaakte gooeeeeeed hihi.. Niet hoeven koken, maar gezellig samen buiten genieten en smullen van een frietje. Dat is pas vakantie. Hoort er gewoon bij. Toch? Haha..

20190723_173259

Afkoelen

Het was goed warm, zo na het eten van ons frietje. Tijd om weer af te koelen in het zwembad. Donny wilde niet meer in het zwembad en was klaar met de warmte. Die ging lekker naar binnen. Ik ging met de kids gezellig zwemmen. Ik heb nog met de strandbal overgegooid met Teijm en wat is Liva toch druk geweest met springen en zwemmen op haar manier. Echt 2 waterratjes. Nadat we klaar waren met zwemmen, zijn we nog in het zonnetje gaan zitten, beetje drogen en toen naar binnen.

Blij met deze onderstaande foto’s. Vond ze goed gelukt. Ik zal proberen om vaker zulke foto’s te maken, zodat ik er zelf ook wat meer op sta. Maar moet toegeven dat het nog niet mee valt. Het moment is niet altijd daar. Ik zal mijn best doen, misschien iemand handige tips. Of er gewoon voor gaan zitten of staan hihi….

20190723_183112

20190723_183201

Yep, ook de sproeier kon weer aan. We waren tenslotte toch klaar met al dat zwemmen en spelen.

20190723_205813

Slapen

Allebei waren ze lief gaan slapen. Bij Liva duurde het iets langer dan normaal. Logisch ook met dit warme weer. Teijm sliep echt super snel. Stoere bink, die zal wel moe geweest zijn van het zwemmen hihi. Liva ligt beetje raar in bedje, maar ze sliep heerlijk. Voordat ik zelf naar bed ga, kijk ik altijd even bij ze en mochten ze beetje anders liggen, leg ik ze goed. Dan slaap ik ook rustiger. Ik heb trouwens nog maar 1 dekbedovertrek voor Liva. Moet nodig opzoek naar een 2e. Heb een oude van mij erop liggen, maar het kijkt zo donker. Ze vond het zelf ook niet zo leuk, die zwarte hihi… begrijpelijk. Misschien morgen met het warme weer toch maar eens het dekbed eruit halen, zodat ze alleen het laken overhouden. Want elke dag wordt het beetje bij beetje warmer….

20190723_213938

20190723_213907

Temperatuur in huis

Jeetje, wat een temepratuur in huis. Bij ons is het gewoon 26 graden. Hoe warm is het bij jullie? Is het ook zo warm of heb je misschien een airco in huis. Het is nu bij ons lekker donker in huis, alle raamdecoratie en gordijnen zijn dicht. Hopelijk houd het de warmte tegen. Ben benieuwd of de temperatuur nog zal stijgen in huis. Ik schat van wel.

20190723_214021

Ik bedank jullie voor het lezen van mijn plog. Laat zeker een leuke reactie achter als je mee wil kletsen.

Hopelijk vinden jullie mijn plogs leuk. Gezellig als je lid wordt van mijn Instagram pagina en/of Facebook pagina, als je niks wil missen.

Klik hier voor mijn Instagram pagina

Klik hier voor mijn Facebook pagina

Follow my blog with Bloglovin

Tot morgen weer bij een nieuwe plog, leuk als je weer mee leest.
Ik wens jullie een fijne werkweek of vakantie als je die hebt.

Liefs ♡♡♡ Jeske Heijmans

☆ Fun in the sun – Summertime – Lazy days – Hot – Swimmingpool☆


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s