PLOG Hittegolf Maandag 22-07-2019

PLOG Hittegolf Maandag 22-07-2019

Het is deze dag 29 graden, misschien mag ik het (nog) geen hittegolf noemen, maar het is wel warm geweest deze dag. Dus ik begin weer met als kopje HITTEGOLF hihi…

Wasmachine

Ook zie ik net als de PLOG van gisteren dat ik ben begonnen met wassen. Dit gaat uiteraard elke dag door. Ik probeer zoveel mogelijk te sparen, zodat ik wel een volle trommel heb. Anders vind ik het zonde. Maar met heet weer moet je wel weer goed uitkijken met natte was die op kleding of iets anders ligt. Anders kan het voor komen dat er schimmel in je kleding komt, mocht de was TE lang blijven liggen. Dat willen we ook niet. Sommige noemen dat ” ’t vuur erin”. In het begin met samen wonen is me dat 1x overkomen. Super jammer van je kleding. Zeker als je het net nieuw hebt.

20190722_105629

Donut

We zijn even met zijn 3tjes naar de Lidl geweest. We moesten nog wat melk en optimel hebben. Toen kwamen we uiteraard die lekkere donuts weer tegen. Teijm wilde die graag weer en ik vond het super lekker de vorige keer. Liva vond de donut niet lekker, ik had haar die andere bol gegeven met jam erin. Misschien dat dit beter was, alleen blijft het idee toch hetzelfde. Ook deze vond ze niet echt lekker, dus Teijm en ik hadden de bol door de helft gedaan en samen gedeeld.

20190722_111527

20190722_113102

20190722_113822

Naar opa & papa

De maandag hadden ons pap & Donny afgesproken om 1 hele dag te klussen. Er moest nog het een en ander gedaan worden en deze dag ging het nog qua weer. Dan was het ook klaar voor de rest van de week. Nadat we gezellig boodschapjes hadden gedaan, zijn we langs gegaan bij ons pap & Donny. Kijken wat ze allemaal hadden gedaan.

20190722_115707

20190722_115807

Liva helpt

Ik ben trots op mijn kleine meisje en vind het super lief dat ze zo graag mee wil helpen. Deze keer wilde ze meehelpen met de was. Ze mocht de kleren in de wasmachine doen. Want het wasje van vanmorgen was al klaar voor in de droger en nu was de donkere was aan de beurt.

20190722_122906

Donker

Daarna zijn we lekker gaan eten. We hadden ook nog croissantjes meegenomen. De foto is wat aan de donkere kant, maar dit komt omdat ik de gordijnen dicht heb gedaan vanwege het warme weer. Ik probeer altijd alles zo goed mogelijk dicht te houden en alle gordijnen en rolluiken dicht. Zo kan de warmte het minst snel naar binnen komen. Op een gegeven moment houd je het niet meer tegen, maar ik doe wel mijn best.

20190722_123635

Blote voeten

Wij lopen eerlijk gezegd super graag met blote voeten door het huis. Zeker met dit warme weer. Maar dat betekend dat je alles wel sneller voelt onder je voeten. Tijd om weer de stofzuiger te pakken en een rondje te maken hihi… Dus dat hadden we ook nog even snel gedaan tussendoor. Zeker na het eten van een croissantje is het niet overbodig om even te stofzuigen. Is ook zo gebeurd.

20190722_161700.jpg

Na het stofzuigen heb ik Liva op bedje gelegd. En ik ben het koffie apparaat schoon gaan maken. Ik hoefde nog niet te reinigen, maar wel de lekbak, die mocht gedaan worden.

20190722_163134

Toen Liva weer klaar was met slapgen, was het weer tijd om een hut te bouwen. Het was een kleinere geworden. Maar Teijm had hem deze keer helemaal alleen gemaakt. Je vraagt je eigen misschien af: ik krijg het al benauwd van al die dekens met dit weer. Klopt, alleen de kinderen hadden er plezier in. Dus ach, waarom ook niet.

20190722_171637

Teijm een eigen hutje, dan Liva ook hihihi. Ik heb zo moeten lachen om deze foto. Heerlijk hoe simpel ze denkt en het gewoon lekker prima vind allemaal. Ze had er helemaal schik in. Leuke herinnering voor later dus.

20190722_173034

Maggi

Tja, de tijd vliegt in de vakantie. Het was tijd om eten te gaan koken. Donny & ik weer een lekker receptje van Maggi (uit Duitsland) en voor de kinderen had ik aardappeltjes met een cordonbleu. Wat hebben we weer gesmuld. Feest. De zakjes zijn nu echt bijna op, in de vakantie maar eens een ritje naar Duitsland maken. Erg leuk om te doen. Even kijken wat het weer volgende week doet. Anders liever als het iets minder warm is. Nu al zin in om naar Kaufland te gaan. Net over de grens bij Nijmegen.

20190722_172818

20190722_174719

Zalm aanbieding

Deze week is er de zalm aanbieding. Alleen in de ochtend kon ik die zalm niet meenemen, omdat we nog naar ons pap en Donny gingen kijken. Ik was de koeltas helemaal vergeten. Helaas. Had het wel bedacht, maar door alles alsnog vergeten. Niet handig. Maarja, na het eten was er nog voldoende tijd om gezellig even terug te gaan. Teijm bleef bij Donny en Liva houd van boodschapjes doen en naar winkels gaan. Dus die was mooi met mij mee geweest.

Hieronder op deze foto moest ik ook wel lachten. Ze was gewoon helemaal zelf aan het shoppen en zocht een leuke korte broek uit. Moest haar wel vertellen dat haar maatje er niet bij zat hihi… Maar zo eigenwijs dat ze stond te kijken naar de korte broekjes.

20190722_185329

20190722_185453

20190722_185817

Badderen

Ik had ze beloofd dat als we terug zouden zijn van de boodschapjes, dat we met zijn 3tjes zouden gaan douchen. Donny was in de ochtend al geweest, die was helmaal vies van het klussen. Uiteraard moest de pop eerst even op het potje plassen. En daarna kon er gebadderd worden. Ze waren maar wat druk met het poetsen van de muur. Ideaal dus.

Na het badderen, nog even beneden zitten om de haartjes te drogen en dan weer fijn slapen.

20190722_192711

20190722_193259

Titanic

Jeeh, de Titanic kwam weer op de tv. Blijft mooi om te kijken. Een boeiende en interessante film. Ik ben van mening dat toen het uitkwam in 1997, ja zo oud is de film alweer, dat het toen ook al veel indruk maakte op mij. De hele gebeurtenis en dat te bedenken dat het gewoon in het echt is gebeurd.

Maar ik moet toegeven dat het nu weer anders indruk maakt op mij. Als je mama bent en op het einde nog zoveel kindjes ziet rondlopen op het schip, terwijl ze niet in de sloepen zitten, doet je toch wat. Wie van jullie heeft ook afgelopen maandag zitten kijken?

20190722_214124

Ik bedank jullie voor het lezen van mijn plog. Laat zeker een leuke reactie achter als je mee wil kletsen.

Hopelijk vinden jullie mijn plogs leuk. Gezellig als je lid wordt van mijn Instagram pagina en/of Facebook pagina, als je niks wil missen.

Klik hier voor mijn Instagram pagina

Klik hier voor mijn Facebook pagina

Follow my blog with Bloglovin

Tot morgen weer bij een nieuwe plog, leuk als je weer mee leest.
Ik wens jullie een fijne werkweek of vakantie als je die hebt.

Liefs ♡♡♡ Jeske Heijmans

☆ Every Family has a story to tell, Welcome to OURS☆


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s