PLOG Donderdag 18-07-2019

PLOG Donderdag 18-07-2019

Vroeg

Het was een beetje vroeg deze keer. Tenminste, voor ons was het vroeg hihi. Het was 7uur dat Liva al wakker was. Dus ze is heerlijk bij mij in bed komen liggen. Donny was al naar het werk toe. We hebben daar lekker tot 9uur geslapen ongeveer. En Teijm in zijn eigen bedje. Super relaxt zo lang uitslapen. Daarna zijn we snel naar beneden gegaan om een boterhammetje te eten en ik heb weer alle ramen boven lekker open gezet. Ons mam was al onderweg met de scooter naar ons toe. Ze is gezellig een kopje koffie komen drinken en hebben heerlijk buiten in de tuin kunnen zitten. Luifel omlaag en genieten maar.

20190718_081403.jpg

Heerlijk in de tuin

Terwijl ik met ons mam gezellig heb zitten kletsen met een kopje koffie en een lekkere thee voor mezelf, hebben de kindjes mooi in de tuin gespeeld. Liva ging met water spelen en de piratenboot en Teijm was fanatiek een natte bal tegen de schutting aan het gooien. Heerlijk zulk weer, dat je ook buiten kun spelen met water. Onze kinderen doen niets liever. Dus laat het mooie weer volgende week maar komen.

20190718_101415

20190718_101428

20190718_101430

Mijn tuintje knippen

Het was weer hard nodig om het tuintje onder handen te nemen. De boompjes staken overal boven uit, dus die heb ik korter geknipt, zodat je het vogelhuisje ook weer gezellig ziet. Die was totaal niet meer zichtbaar, zo erg dicht gegroeid was alles. Toen ben ik begonnen aan de klimop, de witte regen en de passiebloem. Dit was nog een hoop werk. Ik heb super veel weg geknipt en er kan overal weer zonlicht doorheen. Tuintje ziet er weer netjes uit, maar wil elk jaar graag wat anders maken van onze kleine tuin. Vind dit erg druk en vol staan. Maarja, ik zou niet weten wat ik ervan moet maken. De boompjes vind ik teveel, zijn erg veel en hard gegroeid. Groter dan verwacht haha… De witte regen en passiebloem zou ik wat hoger willen, dan krijg je ook al wat meer tuimtelijk inzicht. Misschien is het dan minder druk, zodat de boompjes gewoon kunnen blijven staan? Geen idee haha…

De kinderen hadden de tuin ook lekker optimaal in gebruik. Ze hebben super lief gespeeld, terwijl ik druk bezig was om het tuintje fatsoenlijk te maken. Volgende week is Donny jarig en dan wil ik dat alles er netjes uit ziet. En aangezien de weersvoorspellingen van volgende week, zoek ik dat dan niet te doen hihi. Dan ga ik liever zwemmen in het zwembad met het gezin. Dus dit kan ik weer mooi afvinken ✅

20190718_113519

20190718_120030

20190718_122345

20190718_122419

Buiten frietjes eten

Het waaide ietsjes, maar we hebben gezellig buiten in de tuin onder de luifel kunnen eten. Ik had het nog best warm van heel de dag. Ben toch lekker druk geweest haha. We hadden gekozen voor makkelijk eten en ik ben frietjes gaan gebakken. We hebben gesmuld. De kinderen hadden na het eten nog wat handafdrukken gemaakt op de schutting en ik heb het zwembad weer even schoongemaakt en bijgehouden. Voorbereidingen voor volgende week.

20190718_180111

20190718_183647

Knuffelen

Toen zijn we even naar binnen gegaan en hebben Donny en Liva samen geknuffeld. Liva werd moe en was lekker met de pop in de hand aan het duimen bij papa op de bank. Ik heb ondertussen de sproeier aangezet, want het was best warm geweest. Ik had tenslotte het een en ander geknipt.

20190718_185951

20190718_190011

Tandjes poetsen en naar bed

Toen was het alweer tijd om de tandjes te poetsen en naar bedje te gaan. Wat gaat de tijd toch snel op zo’n dag in de vakantie. Liva wilde graag de tandjes van Minnie Mouse ook poetsen hihi. Dus dat had ze ook gedaan, nadat ze haar eigen tandjes eerst had gepoetst. En toen hup, retteketet naar bed, maar nog wel een verhaaltje voorgelezen. Liva wilde het klokboekje lezen en het eindigde in het boek met slapen, dus dat is een prima eind en voorbeeld voor de kinderen om dan zelf lekker te gaan slapen. Ze is lief gaan liggen en viel ook vrij snel in slaap. Donny had bij Teijm een oud boekje van mij voorgelezen. Van Jip & Janneke. Dit vind hij erg leuk en het zijn mooi wat kortere verhaaltjes. Donny leest er altijd 2 voor hem en dat vind Teijm maar al te prachtig. Dan glunderd hij enorm en kan hij fijn gaan slapen. Nog een dikke kus en knuffel en dan echt slapen. Ze hadden erg veel en leuk gespeeld deze dag. Lekker moe dus hihi..

20190718_201333

20190718_202420

Ik bedank jullie voor het lezen van mijn plog. Laat zeker een leuke reactie achter als je gezellig mee wil kletsen.

Hopelijk vinden jullie mijn plogs leuk. Gezellig als je lid wordt van mijn Instagram pagina en/of Facebook pagina, als je niks wil missen.

Klik hier voor mijn Instagram pagina

Klik hier voor mijn Facebook pagina

Follow my blog with Bloglovin

Tot morgen weer bij een nieuwe plog, leuk als je weer mee leest.
Ik wens jullie een heel fijn weekend.

Liefs ♡♡♡ Jeske Heijmans

☆ Droom zoet, slaap zacht, papa & mama houden de wacht☆

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s