PLOG Donderdag 04-07-2019

PLOG Donderdag 04-07-2019

Laatste schooldag

Voor Teijm was donderdag de laatste schooldag. En ik begreep dat de brandweer naar de school zou komen, maar dan ook voor hun klasje, maar dat was niet zo. Dit was voor andere klasjes wel het geval. Dit had ik verkeerd begrepen, maar het was toch wel mooi om te zien dat de brandweer bij de school stond. Teijm had nog gezellig een verjaardag en verder ben ik er niet helemaal achter gekomen wat ze die dag hebben gedaan… dat gebeurt soms.

20190704_082848

20190704_090812.jpg

Hup en op de loopfiets weer naar huis toe crossen. Snel dat ze gaat met die loopfiets.

20190704_091112

Lidl

Ik weet niet of het nieuw is, maar voorheen heb ik ze in ieder geval niet gezien. Maar onze kindjes zijn dol op de nieuwe pakjes drinken van de Lidl. Voornamelijk de aardbei en framboos smaak. Dus we hebben even wat pakjes drinken ingeslagen. Ook moest ik nog nieuwe zakdoekjes hebben, aangezien die er allemaal doorheen zijn gegaan op de woensdag vanwege mijn extreme hooikoorts dag. Het karretje zat weer boordevol met allemaal spulletjes, tijd om af te gaan rekenen bij de kassa.

20190704_100935

Hema

Ik kwam wat ondergoed voor Teijm tekort. Heb meteen bij de Hema van alle kleurtjes die nog in de maat van Teijm waren, maar genomen. Ze waren zo super leuk en ze staan hem echt goed. Lekker stoer. Dus we kunnen weer even vooruit. Liva vond nog een leuk houten make-up setje, dus die mocht ze van mij ook wel hebben. Ze is er onwijs blij mee. Ze zit me de hele tijd te make-uppen haha… Echt een dametje.

20190705_105145

20190704_102308

Oma

En na de Hema zijn we weer even bij oma (ons mam) beland. Gezellig kopje thee drinken en Liva moest mij natuurlijk schminken. Super leuk setje en helemaal niet duur. Ze vraag me de hele tijd wat ik wil worden. Dan begin ze met een olifantje, hondje, koetje, poesje. Tijger heeft ze niet haha… dat vind ze beetje moeilijk. En dan houd ze me vast onder mijn kin en begint ze met haar houten kwastje te schminken. Super schattig.

20190704_102524

Half 1 

En toen was het eindelijk zover, half 1 de school van Teijm is uit en de kindjes hebben heerlijk 6 weken zomer vakantie. Dat is toch genieten. Ze kwamen met lachende snoetjes de deur uitgelopen en ze waren allemaal klaar voor hun welverdiende vakantie. Het zonnetje scheen ook lekker en we liepen fijn naar huis en ik met een mooie gedachten dat ze lekker vrij zijn. Heerlijk genieten.

20190704_144229.jpg

Nadat we thuis kwamen, heb ik nog even super snel de vaatwasser uitgeladen en hebben we met zijn 3tjes lekker gegeten.

20190704_151137

Middag dutje

Na het eten is Liva lekker gaan slapen in haar mooie nieuwe bedje. We zijn er echt super blij mee en ze slaapt ook erg goed. Het liefste met een doekje, knuffel of kledingstuk met een labeltje eraan. Het aller liefste waar een lus aan zit, zodat ze haar vinger erdoor heen kan halen. Hier heeft ze de knuffel van hulphond vast, daar zit een fijne lus aan hihi..
Ze sliep toevallig met die hond op haar hoofd, maar na het nemen van de foto heb ik de knuffel opzij gelegd. Vond het namelijk een beetje warm idee dat die knuffel zo lag.

20190704_124059

Na het heerlijke middag dutje is ze doktertje gaan spelen en Teijm zat op de iPad.

20190704_164053

Afsluiting voetbalseizoen

In de middag hadden de kindjes nog mooi samen gespeeld en zijn we optijd in de douche gegaan. Even gewacht op Donny, tot hij thuis kwam van het werken. Daarna mochten we om 18u ter afsluiting van het voetbalseizoen met het hele gezin met elkaar gaan eten. Super leuk en gezellig. Alle aanhang en kids van de voetballers mochten ook komen. (net als vorig jaar) Kindjes hebben erg leuk met elkaar gespeeld. Met het mooie weer kon dat binnen en buiten. Buiten konden ze beetje voetballen en binnen konden ze springen in een springkussen die was geregeld voor de kids. Daarna werd het buffet geopend en konden we aanvallen, uhm gaan eten haha… Er stond voor ieder wat wils, dus ons buikje was weer goed vol. Bedankt voor het etentje, het was weer smullen.

20190704_185739

Ik bedank jullie voor het lezen van mijn plog, laat zeker een leuke reactie achter als je gezellig mee wil kletsen over de laatste schooldag, of wat anders.
Hopelijk vinden jullie mijn plogs leuk.

Tot morgen weer bij een nieuwe plog, gezellig als je weer mee leest.

Liefs ♡♡♡ Jeske Heijmans

☆ The best way to make your DREAMS come true, is to wake up☆


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s