VLOG: Campina open boerderijdag 2019

VLOG: Campina open boerderijdag 2019

We zijn gezellig met zijn 4tjes naar de Campina open boerderijdag geweest in Hernen.
Dit is ongeveer 15 a 20 minuutjes rijden vanuit ons huis. Dit was een hele leuke boerderij. De kinderen hebben volop gespeeld en daarna de koeien bekeken en geaaid. Toen uiteraard een heerlijk ijsje gegeten. Liva wilde wel even geschminkt worden als koetje. Hier was ze apetrots op. Ze had tegen vele mensen gezegd dat ze een koetje was hihi… Na het schminken zijn we over het weiland gelopen om de koe van dichtbij te bekijken. Liva durfde zelfs te aaien. Ook hebben ze in de tractor mogen zitten. Je kon trouwens ook nog een rondje mee rijden in de tractor, maar er stond een mega lange rij. Hiervoor hebben we gekozen om dit over te slaan. Toen zijn we nog lekker vla gaan halen en konden de kindjes nog 1keer even spelen voordat we weer gingen. Het was een prachtige ochtend met super mooi weer. We hadden erg veel geluk, het was nog best warm, want in de middag begon het te regenen. Genoten van ons ochtendje boerderijdag. Kijk je gezellig mee met de vlog

Klik hier als de bovenstaande video niet werkt

20190610_103752

20190610_103820

Bedankt voor het kijken naar mijn video! Leuk als je laat weten wat je van de video vind. Dat kan hieronder bij deze blog, op mijn YouTube kanaal, Facebook pagina of Instagram. Deel eventueel je tips of ideeën, deze zijn altijd welkom.

Hopelijk vind je de video leuk en kijk je volgende week weer gezellig mee.
Vergeet niet om te abonneren op mijn kanaal, als je dat nog niet gedaan hebt. Druk eventjes op de rode abonneer knop, zodat je niks mist. Abonneren kan hier

Hele fijne dag en tot de volgende vlog!

Liefs ♡♡♡ Jeske Heijmans

FacebookInstagram


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s