PLOG Maandag 01-07-2019

Maandag 01-07-2019

Lieve lezers,  helaas vandaag geen vlog online, deze zal a.s. vrijdag online komen.
Er kwam wat tussendoor, waardoor ik niet voldoende tijd had om de vlog te editten. Ook had ik wat last van hoofdpijn, dat helpt dan ook niet echt mee. Mijn excuses, deze houden jullie zeker nog tegoed. Maar wel een gezellige plog voor jullie. Veel leesplezier.

Boven poetsen

Tja, ik kan het nu geen hittegolf meer noemen, want dat is het niet. Het hele warme weer is weer eventjes voorbij. Op de maandag, heb ik het ervan genomen en ben direct alle ramen en de achterdeur open gaan zetten, zodat het er lekker doorheen kan waaien. Want het was flink afgekoeld. Ik ben mooi boven begonnen op de slaapkamers. Daar heb ik alle beddengoed eraf gehaald en de dekbedden lekker uit het raam gehangen. Even een frisse wind erdoor heen. Heerlijk. Ik ben meteen alle was gaan wassen. En aangezien het vorige week erg warm was, lag er ook nog voldoende strijkwas. Helaas, pindakaas voor mij. Ik heb nog gestofzuigd, alle wc´s gedaan, de prullenbakken, de badkamer helemaal gepoetst en ook de koelkast, maar waarom?:  Waarschijnlijk omdat ik met de prullenbakken bezig was en ik de dingen die niet meer goed waren allemaal weg aan het gooien was. En het ging zo lekker, dus dan die ook maar meteen. Uiteindelijk heb ik in de middag de strijkwas nog gestreken.

20190701_094314

Ziekjes

Teijm was maandag thuis gebleven, want hij kreeg zondag op het einde van de middag verhoging. Hij voelde helemaal warm aan. Nu was ons Liva weer helemaal beter, begon Teijm ziek te worden. Hij was maandag opgestaan en kon haast niet naar de wc lopen, zulke slappe benen had hij. Dus ik had mooi besloten om hem thuis te houden. Meteen gemeten en zijn voorhoofd voelde echt super warm. Het blijven dan toch kinderen heh, je geeft ze een zetpil en op gegeven moment gaat het weer wat beter en dan gaan ze gewoon lekker spelen. Tenminste die van ons, vaak. Ze hebben samen super lief gespeeld, eerst met super sand.

20190701_090719

Toen zijn ze samen mooi gaan sjoelen.

20190701_094407

En toen ook nog eens mooi geverfd,

Het was echt een heerlijk dagje. Kindjes waren allebei thuis en hebben echt super lief samen gespeeld. Het weer was wat koeler en ik kon er boven even lekker doorheen werken. Heb heerlijk schoongemaakt. Voelde gewoon goed.
Teijm bleef wel schommelen tussen de 38 en 39 gragen. Dus de ene keer verhoging en de andere keer koorts.

20190701_103824

Kapper

Teijm had in de middag een zetpil gekregen en hij voelde zijn eigen goed om mee te gaan. Ik had namelijk maandag avond de kapper (mijn nicht) ingepland voor Teijm en mezelf. De volgende afspraak maak ik ook altijd meteen als ik klaar ben bij de kapper. Gelukkig ging het goed met Teijm en zijn haartjes zijn weer lekker kort voor de zomervakantie. Hij kan er weer tegen aan. Nadat Teijm klaar is, krijgen de kids allebei nog een lekker snoepje en dan rijd Donny altijd met ze naar huis en gaan ze lekker badderen. Bij Teijm blijven er altijd veel kleine, losse haartjes hangen in zijn haar en dan zit alles meteen helemaal onder. Ik blijf dan nog even bij de kapper, want ik doe altijd verven, fohnen en eventueel knippen mits nodig is. Je kunt het ook een me-time noemen hihi.

Ik merk dat dit een wat kortere blog is, want ik ben gewoon de hele ochtend lekker bezig geweest met het huishouden. Is ook wel eens fijn.

20190701_190923.jpg

Ik bedank jullie voor het lezen van mijn plog, laat zeker een leuke reactie achter als je gezellig mee wil kletsen over huishouding en het koelere weer, of wat anders.
Hopelijk vinden jullie mijn plog leuk.

Tot morgen weer bij een nieuwe plog, gezellig als je weer mee leest.

Liefs ♡♡♡ Jeske Heijmans

☆ Het huishouden is gemaakt van Liefde & Dromen☆

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s