PLOG & VLOG: Liva haar nieuwe kinderkamer

PLOG & VLOG: Liva haar nieuwe kinderkamer

Klik hier als de bovenstaande video niet werkt

Jaaaa, we hebben een super leuke kinderkamer voor Liva gekocht bij Kidsroom in Beuningen. Liva is in April 3 geworden, maar sliep nog altijd in haar ledikantje. Teijm sliep al vanaf 2 jaar in een groot bed, maar dat kwam omdat Liva “onderweg” was hihi.
Teijm heeft het vanaf het begin altijd super goed gedaan. Omdat Liva nog altijd fijn in haar ledikantje sliep en ze nog niet had ontdekt hoe je eruit kon klimmen, was het voor ons ook nog oke, dat ze daar in lag. Ze ging gewoon altijd goed slapen in haar fijne bedje en het paste prima. Maar toen ze 3 was geworden, vonden we het toch echt wel tijd om haar een nieuwe kinderkamer te geven.

Dit is het babykamertje waar Teijm & Liva allebei in hebben geslapen.

Kidsroom Beuningen
Net zoals de babykamer met ledikantje, commode en kledingkast + de slaapkamer van Teijm, hebben we ook het kinderkamertje van Liva bij Kidsroom in Beuningen gekocht. Wij zijn alle 3 de keren super goed en netjes geholpen. We hebben daar ook alles gekocht, van kledingkast, bed tot de dekens en de kussens. Super handig en goede service. De levering is snel en alle meubels woren dan ook netjes bij je binnen neergezet.
Kijk voor meer informatie ook op hun mooie en uitgebreide website http://www.kidsroom.nl

20190529_151541

“Bopita kinderkamer Pebble Wood Gravel wash kinderkamer. Deze Bopita Pebble wood kinderkamer is gemaakt van massief grenen hout voorzien van schuine pootjes. En voorzien van subtiele verticale groeven in de kast en het bed.

Deze nieuwe kleur van Pebble wood Gravel wash is een watergedragen finish waardoor de houtstructuur nog zichtbaar blijft”

20190525_105631.jpg

Onze kinderen hebben mooi meegeholpen met het in elkaar zetten van Liva haar kinderkamer. Ze waren dan ook wat trots toen het helemaal in elkaar stond op haar kamer. En wat zijn wij er ontzettend blij mee. Nu ik erover nadenk, zijn al onze meubeltjes van het merk Bopita. Dit vinden wij een goed en degelijk merk. Het kan tegen een stootje zullen we maar zeggen hihi… lekker stevig.

De eerste nacht(en)
De eerste nacht(en) van Liva in haar nieuwe bedje was erg spannend. Ze wist niet helemaal wat ze moest doen volgens mij. In bed, dan weer uit bed, de lamp aan, de lamp uit. Ze rende beetje door de kamer. Ging elke keer een andere knuffel zoeken. Zo waren we 1,5 uur verder… Dit heeft ongeveer 1 weekje geduurd en toen ging ze steeds sneller slapen. Ze heeft iets meer smoesjes, nu ze zelf uit bed kan. Water vragen, terwijl ze al op heeft. Plassen als ze helemaal niet hoeft, dat soort dingen. Maar ze blijft lachen en gaat uiteindelijk lekker slapen in haar mooie nieuwe bedje. Ze doet het echt super goed, zeker na de afgesproken regels. Niet zelf uit bedje komen.
Ze heeft haar slaapkamer ook met volle trots aan haar opa’s en oma’s laten zien. Op haar nachtkastje staat nu trouwens haar lampje en het doosje met doekjes en een voorleesboekje. Ze vind het nachtkastje echt super leuk om te gebruiken. De schat.

Dekbedovertrek
Het dekbedovertrek had ik al een tijdje liggen, die vind ik echt super mooi. Het merk is van Studio Ditte. Hiervan heeft Teijm ook een dekbedoverdrek. Je hebt er verschillende patroontjes van. Erg leuk en kleurrijk. Teijm heeft het patroon met de auto’s. Lekker stoer.

Ik bedank jullie voor het lezen van mijn plog en het kijken naar mijn video! Leuk als je laat weten wat je van de video en/of blog vind. Dat kan hieronder bij deze blog, op mijn YouTube kanaal, Facebook pagina of Instagram. Deel eventueel je tips of ideeën, deze zijn altijd welkom.

Hopelijk vind je de video leuk en kijk je volgende week weer gezellig mee.
Vergeet niet om te abonneren op mijn kanaal, als je dat nog niet gedaan hebt. Druk eventjes op de rode abonneer knop, zodat je niks mist. Abonneren kan hier

Hele fijne zondag!

Liefs ♡♡♡ Jeske Heijmans

FacebookInstagram

☆ Geluk komt in de slaap☆


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s