VLOG: Liva op de loopfiets & Teijm op de stuntstep

VLOG: Liva op de loopfiets & Teijm op de stuntstep

Klik hier als bovenstaande video niet werkt

Ik ben gezellig met Teijm en Liva wezen wandelen bij het bomenpark in Heesch. Je kunt daar heerlijk bij het water en de bossen gaan wandelen. Velen lopen daar met hun hondje een rondje om het water. Onze kindjes hadden de loopfiets en stuntstep meegenomen. Voor deze leeftijd prima, want anders is de ronde best groot voor ze. Zo houden ze het langer vol en zijn ze op een andere manier bezig. Teijm was helemaal onder de indruk van alle hondjes en vond ze ook allemaal even lief hihi.. Het liefste wilde hij ze allemaal aaien. Liva daarin tegen, is wat schuwer en beetje bang voor honden. Dus die zat prima op haar loopfiets, zodat ze er ook snel vandoor kon gaan als er een hond aan kwam hahaha…. We zijn naar het water gelopen en daar gekeken, we hebben even op een boomstam gekeken wat voor beestjes we allemaal zagen, lekker in het zonnetje gezeten en op het einde genoten van het schepijs op een hoorntje. We hebben bij het Bomenpark ons ijsje opgegeten, met een mooi uitzicht op het water. Er was een speeltuintje, waar Teijm en Liva ook mooi nog hebben kunnen spelen.

Bedankt voor het kijken naar mijn video! Leuk als je laat weten wat je van de video vind. Dat kan hieronder bij deze blog, op mijn YouTube kanaal, Facebook pagina of Instagram. Deel eventueel je tips of ideeën, deze zijn altijd welkom.

Hopelijk vind je de video leuk en kijk je volgende week weer gezellig mee.
Vergeet niet om te abonneren op mijn kanaal, als je dat nog niet gedaan hebt. Druk eventjes op de rode abonneer knop, zodat je niks mist. Abonneren kan hier

Hele fijne dag en tot de volgende vlog!

Liefs ♡♡♡ Jeske Heijmans

FacebookInstagram


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s