VLOG: Meer groen in huis

VLOG: Meer groen in huis

Klik hier als bovenstaande video niet werkt

Dit is niet voor iedereen zo, maar ik ben dol op planten. Ik vind het daarom ook altijd super leuk om door een tuincentrum te lopen. Al die mooie planten voor binnen en buiten. Heerlijk groen of met een leuk kleurtje. Ik wilde iets meer kleur in huis, dus ik heb gekozen voor groen. Meer planten in huis vind ik gezellig. Sowieso heeft een plant voordelen voor de gezondheid… Wie van jullie houd ook van planten in huis en vind het meer uitstraling geven? Ik moet wel eerlijk toegeven dat ik alle namen niet weet en ik ook niet onthoud wat ik heb staan. Zolang ze maar mooi staan, ben ik helemaal happy hihi. Love groen 💚

IMG_7616

Liva heeft volop meegeholpen om buiten de olijfboom mee te verpotten. Echt, mijn kleine vriendinnetje. Ze denkt er niet bij na, maar komt gelijk helpen. Nadat ik klaar was met de olijfboom en Donny thuis was van het werken, hebben we samen na het eten nog even alles gesnoeid en netjes gemaakt in de tuin. Want wat groeit het hard bij ons… Soms niet bij te houden. Op dat moment hebben Teijm en Liva super lief gespeeld in de zandbak. Weer samen, hoe cute is dat. Ik zie dat graag.

20190524_181801.jpg

Bedankt voor het kijken naar mijn video! Leuk als je laat weten wat je van de video vind. Dat kan hieronder bij deze blog, op mijn YouTube kanaal, Facebook pagina of Instagram. Deel eventueel je tips of ideeën, deze zijn altijd welkom.

Hopelijk vind je de video leuk en kijk je volgende week weer gezellig mee.
Vergeet niet om te abonneren op mijn kanaal, als je dat nog niet gedaan hebt. Druk eventjes op de rode abonneer knop, zodat je niks mist. Abonneren kan hier

Hele fijne dag en tot de volgende vlog!

Liefs ♡♡♡ Jeske Heijmans

FacebookInstagram


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s