VLOG: Wandelen met Liva + boodschappen shoplog

VLOG: Wandelen met Liva + boodschappen shoplog

Klik hier als bovenstaande video niet werkt

Nadat we Teijm naar school hadden gebracht, zijn Liva en ik wandelen boodschapjes gaan doen. De wandelwagen weet TE vol geladen. Dit overkomt mij nou altijd. Meer boodschapjes meenemen dan eigenlijk de bedoeling is. Tja, het is een gave, toch hihi…
Wie herkent zijn eigen hier in? Nadat we de boodschapjes hadden gedaan, zijn we eventjes nog langs de kinderboerderij gelopen om de schaapjes, geitjes en konijntjes te bekijken. Want dit doen we beide graag. Ik laat jullie zien in de vlog, welke boodschapjes Liva en ik hebben gedaan. En mijn eigen gemaakte chinese tomatensoep, die erg goed gelukt is, al zeg ik het zelf hihi… Ben jij ook iemand die altijd nieuwe gerechtjes uit wil proberen of doe je het voorzichtig net als ik. Want geloof me, ik ben echt geen kok. Maar eenmaal een gerecht gevonden om te maken, lukt het me aardig goed. Kijk je gezellig mee met de nieuwe vlog.

16-05-2019 Wandelen met Liva DAGVLOG.png

Bedankt voor het kijken naar mijn video! Leuk als je laat weten wat je van de video vind. Dat kan hieronder bij deze blog, op mijn YouTube kanaal, Facebook pagina of Instagram. Deel eventueel je tips of ideeën, deze zijn altijd welkom.

Hopelijk vind je de video leuk en kijk je volgende week weer gezellig mee.
Vergeet niet om te abonneren op mijn kanaal, als je dat nog niet gedaan hebt. Druk eventjes op de rode abonneer knop, zodat je niks mist. Abonneren kan hier

Hele fijne dag en tot de volgende vlog!

Liefs ♡♡♡ Jeske Heijmans

FacebookInstagram


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s