VLOG: Fietsen door de bossen & vet geen conditie

VLOG: Fietsen door de bossen & vet geen conditie

Klik hier als bovenstaande video niet werkt

Liva en ik hebben eerst Teijm gezellig naar school gebracht en daarna zijn we lekker samen gaan wandelen, omdat het erg mooi weer was. Ze heeft mooi kunnen spelen in de speeltuin. Ze gaat graag van de glijbaan.

Glijbaan

Daarna zijn we weer fijn naar huis gewandeld en hebben we Teijm opgehaald van school en hebben we met zijn drietjes lekker een boterhammetje gegeten. Liva is daarna lief gaan slapen in haar bedje. En toen Liva klaar was met haar middag dutje, zijn Teijm en Liva buiten gaan stoepkrijten. Ik vind het zo super schattig als ze samen mooi aan het spelen zijn… dat is nu met deze leeftijden niet altijd zo, maar gelukkig steeds vaker. Zo verliefd op deze 2 kanjers.

Stoepkrijten

Ook ben ik samen met Liva wezen fietsen naar ons thuis. Het was prachtig weer. Wel wat frisjes, waardoor we toch voor de zekerheid onze winter jas aan hadden gedaan. We fietsten namelijk een stukje door de bossen en daar heb je natuurlijk wat schaduw en dat kan fris zijn. Ik wist trouwens al wel dat ik geen conditie had, maar mijn fietstochtje bevestigde dat weer even haha… Misschien toch maar wat meer beweging. Is wel goed voor me hihi… Dat zal hopelijk veranderen met mooi weer, zodat we nog meer leuke fietstochtjes kunnen maken in de weekenden met het hele gezin. Ik kijk er nu al naar uit. Jij ook?

fietsen

Bedankt voor het kijken naar mijn video! Leuk als je laat weten wat je van de video vind. Dat kan hieronder bij deze blog, op mijn YouTube kanaal, Facebook pagina of Instagram. Deel eventueel je tips of ideeën, deze zijn altijd welkom.

Hopelijk vind je de video leuk en kijk je volgende week weer gezellig mee.
Vergeet niet om te abonneren op mijn kanaal, als je dat nog niet gedaan hebt. Druk eventjes op de rode abonneer knop, zodat je niks mist. Abonneren kan hier

Hele fijne dag en tot de volgende vlog!

Liefs ♡♡♡ Jeske Heijmans

FacebookInstagram


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s