VLOG: Mini shoplog & Omie haar verjaardag

VLOG: Mini shoplog & Omie haar verjaardag

Klik hier als bovenstaande video niet werkt

We zijn gezellig met zijn alle en heel de familie naar Omie haar verjaardag geweest. Daar hebben we een overheerlijk taartje gegeten. Liva had een prachtig hart geverfd voor Omie. Ze knutseld graag. Alle kindjes hebben mooi met elkaar kunnen spelen. Zo leuk om altijd iedereen bij elkaar te zien. Ik ben trouwens echt een familie mens. Ik ben er ook altijd wat graag bij hihi…

20190505_101428

Hartje

Op de Maandag hebben Liva en ik eerst Teijm samen naar school gebracht en zijn we daarna even naar huis gegaan, want Liva wilde graag een appeltje eten. Daarna zijn we gezellig op pad geweest en hebben we het eea geshopt bij de Lidl, Zeeman en Action. Dit is in de vlog te zien. Ik had nog wat basics nodig voor iedereen. Die zijn altijd super handig. En wat is het fijn dat Liva zo mee helpt. Zo super schattig om te zien hoe erg haar best ze doet. Ze doet niets liever dan een ander helpen. Ik hou ervan. Ik hou van mijn kleine vriendinnetje.

Action

Bedankt voor het kijken naar mijn video! Leuk als je laat weten wat je van de video vind. Dat kan hieronder bij deze blog, op mijn YouTube kanaal, Facebook pagina of Instagram. Deel eventueel je tips of ideeën, deze zijn altijd welkom.

Hopelijk vind je de video leuk en kijk je volgende week weer gezellig mee.
Vergeet niet om te abonneren op mijn kanaal, als je dat nog niet gedaan hebt. Druk eventjes op de rode abonneer knop, zodat je niks mist. Abonneren kan hier

Hele fijne dag en tot de volgende vlog!

Liefs ♡♡♡ Jeske Heijmans

FacebookInstagram


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s