VLOG: Peuter voorlees uurtje

VLOG: Peuter voorlees uurtje

Klik hier als bovenstaande video niet werkt

De 1e woensdag van de maand is bij ons in het dorp, in de bibliotheek een voorlees uurtje voor peuters. Ik ben met Teijm en Liva gezellig in de Meivakantie daar naar toe geweest. Het was erg leuk en leerzaam. Er werd een verhaaltje voorgelezen, een liedje gezongen en de kinderen mochten zelfs knutselen die bij deze opdracht hoorde. We hebben een hele leuke ochtend gehad. De kindjes zijn op een leuke manier bezig geweest. Hebben ze bij jullie in het dorp of in de stad ook een bibliotheek waar ze een voorlees uurtje houden? Ga jij altijd met de kindjes daar naar toe? Vandaag is het weer de 1e woensdag van de maand en ik ga gezellig met Liva weer luisteren naar een ander verhaaltje. Teijm moet vandaag naar school toe, dus die kan helaas niet mee. Alhoewel hij het de vorige keer erg leuk vond. Ookal is hij 5 jaar 😉 Ik ben erg benieuwd wat het vandaag zal zijn. Hiervan komt tzt weer een gezellige vlog over. Kijk je gezellig mee naar deze vlog.

20190501_103234

Bedankt voor het kijken naar mijn video! Leuk als je laat weten wat je van de video vind. Dat kan hieronder bij deze blog, op mijn YouTube kanaal, Facebook pagina of Instagram. Deel eventueel je tips of ideeën, deze zijn altijd welkom.

Hopelijk vind je de video leuk en kijk je volgende week weer gezellig mee.
Vergeet niet om te abonneren op mijn kanaal, als je dat nog niet gedaan hebt. Druk eventjes op de rode abonneer knop, zodat je niks mist. Abonneren kan hier

Hele fijne dag en tot de volgende vlog!

Liefs ♡♡♡ Jeske Heijmans

FacebookInstagram


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s