VLOG: Kinderboerderij & Speeltuin ‘T Heike (Nuland)

VLOG: Kinderboerderij & Speeltuin ‘T Heike in Nuland

Klik hier als bovenstaande video niet werkt

In de mei vakantie ben ik gezellig met Teijm & Liva in de ochtend naar de kinderboerderij & speeltuin geweest in Nuland. Naar ‘T Heike. Je hebt diversen soorten dieren om te bekijken. Konijnen, cavia’s, eekhoorntjes, kangaroe, wilde zwijnen, kippen en bij de geitjes en schaapjes mochten we in de wei rondlopen en ook de dieren aaien. Voor Liva was dat nog even spannend, maar na het zien van Teijm, durfde ze ook het geitje te aaien. Super schattig. Liva leert hierdoor echt veel, ze durft voorzichtig aan steeds meer. Zelfs Teijm leert hierdoor. Hij leert nieuwe dingen aan zijn zusje. En is dan ook erg geduldig. Vooral het samen spelen komt steeds vaker naar voren. Nu vind ik dat toch al dat het steeds vaker voorkomt. Dat komt ook omdat Liva nu 3 jaar is en zichzelf steeds beter verstaanbaar kan maken. Zo fijn. Wie herkent dit?

IMG_7182

Na de kinderboerderij zijn we gezellig naar het naastgelegen speeltuintje gelopen. Ook hier is vanalles te beleven. Ontzettend veel te doen voor de kinderen. Ja, ook de papa’s en mama’s of opa’s en oma’s vermaken zich hier. Zoek een mooi plekje uit in het zonnetje en geniet. Ik ben met Teijm en Liva diversen rondjes gelopen, zodat we ook alle klimmerekken en schommels, balken en touwen hadden gehad. Ze hadden zich echt super goed vermaakt. Een echte aanrader.

IMG_7243

IMG_7246

In de middag, na het slaapje van Liva, zijn we nog even bij ons in de buurt naar een skatebaan geweest. Het was nog steeds lekker zonnig. Teijm met zijn skateboard en Liva met haar loopfiets. Teijm wil heel graag leren skateboarden, maar dat valt nog niet mee. Maar met mama’s hand, lukt het aardig. Al zeggen we het zelf haha…. Mega trots gezichtje heeft ons stoere mannetje dan, daar doe je het allemaal voor. En Liva, die gaat vliegens vlug omhoog en weer omlaag van de skatebaan. Echte daredevils hebben we hier in huis.

Teijm & LIva

Na al dat spelen hadden ze zelfs nog energie over om mee te helpen met koken. Samen mochten ze meehelpen met het soepje. Sowieso helpen ze altijd graag mee met eten koken. Het stimuleert ook wel een beetje bij onze kindjes om het dan daarna te proberen eten. Dit lukt niet altijd bij die van ons. Maar vaak wel. Dus meehelpen mogen ze altijd. Ze leren hierdoor ook weer veel. Samenwerken, delen, de producten die we eten, het materiaal wat we gebruiken enz. Mogen jouw kindjes ook meehelpen met koken? Al is het maar iets kleins, alle beetjes helpen.

IMG_7286

Bedankt voor het kijken naar mijn video! Leuk als je laat weten wat je van de video vind. Dat kan hieronder bij deze blog, op mijn YouTube kanaal, Facebook pagina of Instagram. Deel eventueel je tips of ideeën, deze zijn altijd welkom.

Hopelijk vind je de video leuk en kijk je volgende week weer gezellig mee.
Vergeet niet om te abonneren op mijn kanaal, als je dat nog niet gedaan hebt. Druk eventjes op de rode abonneer knop, zodat je niks mist. Abonneren kan hier

Hele fijne dag en tot de volgende vlog!

Liefs ♡♡♡ Jeske Heijmans

FacebookInstagram


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s