VLOG: Shoppen in Den Bosch

Shoppen in Den Bosch

Ik ben gezellig wezen shoppen in Den Bosch met ons mam en mijn zusje. Het was prachtig weer, de markt stond er en het was gezellig druk met allemaal mensen die er rondliepen of op de terrasjes zaten.

Klik hier als de video hierboven niet werkt

20190511_101437

Als eerst zijn we naar de Sint Jan geweest om een kaarsje aan te steken. Dit kun je eventueel doen, als je iemand beterschap wil wensen of iemand geluk wil toe wensen, dit kan vanalles zijn wat je maar wil. Het is jouw kaarsje die je daar aansteekt en laat branden. Je ziet ook sommige mensen daar stil zitten, zij zijn dan aan het bidden, misschien voor een dierbare persoon.

Maria.jpg

We zijn toevallig in Den Bosch geweest in een speciale maand. Het is namelijk Maria Meimaand. Er komen dan ontzettend veel mensen gewandeld naar de kerk. Sommige komen echt van ver af. Dan staat er speciaal een prachtige Maria met allemaal verse bloemen om haar heen. Daar hebben wij ons kaarsje aangestoken. Wij wilden iemand veel geluk wensen. (het wil overigens niet zo zijn, dat als je een kaarsje daar aansteekt, dat het ook uit gaat komen) Het is sowieso de moeite waard om eens te gaan kijken. De kerk is prachtig van buiten EN van binnen.

20190511_124306

We hebben in de middag overheerlijk geluncht bij Roels in Den Bosch, echt een aanrader. Roels zit in de korte putten straat. Erg leuk straatje met allemaal gezellige restaurantjes. Je kunt daar gezellig en knus buiten zitten. Genieten van alle mensen die er zitten of voorbij lopen.

Ik was erg leuk geslaagd met kleding en open schoentjes, die ik je in de vlog laat zien. Het was zo ontzettend leuk, echt voor herhaling vatbaar. Gezellig kletsen over vanalles en nog wat. Super gezellig om met iemand een dagje weg te gaan. Vergeet het ook niet gewoon een keer te doen. Voor ons was dit al weer enige tijd geleden en we zijn erachter gekomen dat we het ontzettend hebben gemist. Dus tip van mij: ga er lekker op uit!

In deze video was het ook moederdag. Een speciale dag dat onze kindjes zelf wat hadden gemaakt of geknutseld voor mij. Wat was ik verrast met allemaal mooie, eigen gemaakte cadeautjes en een overheerlijk ontbijtje.

IMG_7479

Bedankt voor het kijken naar mijn video! Leuk als je laat weten wat je van de video vind. Dat kan hieronder bij deze blog, op mijn YouTube kanaal, Facebook pagina of Instagram. Deel eventueel je tips of ideeën, deze zijn altijd welkom.

Hopelijk vind je de video leuk en kijk je volgende week weer gezellig mee.
Vergeet niet om te abonneren op mijn kanaal, als je dat nog niet gedaan hebt. Druk eventjes op de rode abonneer knop, zodat je niks mist. Abonneren kan hier

Hele fijne dag en tot de volgende vlog!

Liefs ♡♡♡ Jeske Heijmans

Facebook – Instagram


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s