YouTube Kanaal

Mijn eigen YouTube Kanaal

Zoals je wel eerder hebt kunnen lezen in mijn vorige blog of misschien al hebt gezien of gehoord, heb ik ook een eigen YouTube Kanaal. Hier zet ik video’s online, die gaan over mijn eigen leven. Ik ben begonnen met vloggen in December 2017. Ook dit vond ik erg spannend, want er gaat direct door je hoofd: wat zal een ander ervan vinden? Zo hoort het helemaal niet.

Bij vloggen is het van belang, als je het leuk vind om te doen, om het dan niet op te geven. De meeste vloggers stranden dan ook al na een paar maanden. Omdat ik het zo ontzettend leuk vind om te vloggen, heb ik het ook volgehouden en ben ik doorgegaan. Ik vind het erg leuk om herinneringen te maken, zeker met de kinderen. De tijd gaat al zo super snel voorbij. Als je filmt en foto’s maakt, ben je op een andere manier hier bewuster van. Je ziet je kinderen gewoon veranderen. Voor later vind ik dat ook erg leuk, veel foto’s en video’s te hebben en dan om terug te kijken. Er zijn en blijven altijd mensen iets vinden van vloggen en/of bloggen, maar mij maakt het juist vrolijk en ik heb iets gevonden voor mezelf om te doen… zo heeft ieder zijn eigen hobby, droom of iets wat hij/zij leuk vind. Gewoon doen wat jij graag wil doen of graag wil zijn. Dan kom je er wel.

3b33b322b71aa43278d061df8cf09d57--happy-thoughts-pictures.jpg

Ik weet nog goed toen ik zelf klein was, dat we een filmcamera hadden. En dan niet zo eentje die we nu hebben, net zoals ikzelf: een vlogcamera. Maar echt zo’n grote camera met een videoband erin. Was toen best een zwaar apparaat. Ik zal hieronder een afbeelding plaatsen voor degene die dit niet mee hebben gemaakt, maar het is ook zeker leuk om te zien voor degene die het zoooooo herkennen van vroeger.

VideocameraVideocamera

VideobandVideoband

Hier kon ik mij uren mee vermaken, samen met mijn zusje en onze vriendinnen. En ik weet nog wel, dat we een groot kartonnen vel hadden. En we hierop de weerkaart na maakte en dan het weer gingen filmen van die dag. Super grappig en wat hebben we een plezier gehad. Omdat we maar op 1 band konden filmen, filmde we elke keer over hetzelfde heen. Dus alles wat je daarvoor had gefilmd, was dan ook direct weg. Je kon ook meerdere videobanden kopen en het daar naar toe overzetten en alsnog bewaren. Maar dat van ons was spelenderwijs, dus niet echt om te bewaren 😉

Dus de liefde voor het filmen/vloggen zat er bij mij al van jongs af aan in. Alleen nooit aan gedacht om dit later ook te doen met de telefoon of vernieuwde camera’s. Helaas. Wel kan ik me herinneren en de mensen die dicht bij me staan misschien ook wel, dat ik in mijn `stap periode´ , altijd een fototoestel bij me had. Ik heb daarom ook super veel foto´s nog van toen. Ik heb ze bewaard en nog altijd kan ik ze terug zien. Uiteraard is de kwaliteit wel dik verbeterd met de jaren. Maar goed, ik heb hele leuke en blijvende herinneringen.

3525-canon-powershot-sx730hs.jpg

Nu gaan we gewoon lekker verder met de camera’s van nu en ik zet elke woensdag en eventueel elke zondag een vlog online. Ik gebruik momenteel een vlogcamera van Canon SX730 HS. De vlogs zullen om 06:30uur online komen. Wil je graag mijn vlogs volgen, dat kan. Ga naar mijn YouTube kanaal en abonneer dan op de rode knop en klik zeker even op het belletje, zodat je automatisch een melding krijgt, zodra de nieuwe vlog online komt. Lukt dit niet, maak dan eerst even een google account aan, mits je deze nog niet hebt.

AQbonneren.png

Hierbij een link naar mijn YouTube Kanaal: https://www.youtube.com/channel/UCRW59TFvOqsAbAkxZSus8DQ

Bedankt voor het lezen en laat zeker een leuke reactie hieronder achter.
Hele fijne vrijdag, nog eventjes en geniet dan lekker van je weekend.

Liefs ♡♡♡ Jeske Heijmans

☆ Believe you can, and you’re halfway there ☆


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s