Hoe begin ik met bloggen?

Bloggen

Lastig

Het is lastig en erg spannend om te beginnen met bloggen. Je wil natuurlijk niet zomaar iets neerzetten op je eigen pagina. Het moet naar mijn idee ook een doel hebben, wat je leest. Niet altijd, vaak is het ook erg leuk om te lezen wat iemand meegemaakt heeft. Ik bezoek al een tijdje diversen sites en lees dan ook met veel plezier hun blogs. Maar om er zelf een te beginnen, naast al die mensen die al super veel ervaring hebben is gewoon ontzettend spannend. Je vraagt je dan veel af, past het bloggen bij me en zouden anderen het wel willen lezen…. Dat zullen we tzt gaan ondervinden haha…

Ik merk wel aan mezelf, als ik eenmaal een duwtje in de goede richting heb (gekregen), dat ik vanzelf wel vooruit ga. Maar dat is dus voor nu erg lastig, want hoe begin je?? Doe ik het wel goed, inspireer ik mensen, zet ik wel iets neer wat je wil lezen…. allemaal dingen die dan door je hoofd spoken.

Ik zit er al best behoorlijk een tijdje mee, dat ik graag wil bloggen en hier woorden neer wil zetten, op mijn eigen pagina. Dus bij deze, ik begin gewoon lekker en zie wel waar het schip strandt…. , maar dit doe ik niet geheel alleen, ik heb uiteraard jullie hulp ook wel een beetje nodig. Want je mag hieronder bij de reacties laten weten wat jij graag zou willen lezen. Wat jij interessant vind, waar jij iets aan hebt. Hierop kan ik weer op voort borduren. Op andere leuke sites waar mensen bloggen, zetten sommige mensen ook een PLOG online. Dit lijkt me ook mega leuk. Dat is tekst met allemaal foto’s erbij. Deze kan je dus ook op mijn pagina verwachten. + de video’s naar mijn YouTubekanaal niet te vergeten.

Wat-is-bloggen-De-blogbasics-uitgelegd

Ik wil hier een hele leuke pagina van maken en doe mijn stinkende best om jou als volger bij me te houden, zodat je het leuk vind om elke keer weer hier te komen en mijn verhaal te lezen. Voornamelijk zal het gaan over hoe mijn leven eruit ziet en alles wat hierbij komt kijken. Hopelijk heb ik je aandacht getrokken met mijn blog en ben je er met de volgende blog en alles wat daarna nog volgt er ook bij. Zoals je ziet is de website erg nieuw. Hier ga ik mee aan de slag en de site krijgt dan vanzelf een leuke uitstraling en vorm. Zeker als jullie langs komen… Voor de website heb ik gekozen voor mijn eigen naam, net zoals mijn YouTubekanaal.

Dank je wel voor het lezen van deze blog. Ik hoop dat je het leuk vond om te lezen. Ik wens jullie een hele fijne vandaag en laat me weten wat jij graag zou willen lezen….

Liefs ♡♡♡ Jeske Heijmans

☆ Make it simple. Make it memorable. Make it inviting to look at. Make it fun to read ☆


6 reacties op ‘Hoe begin ik met bloggen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s