Waarom bloggen?

To Blog =

Waarom begin ik met bloggen?

Ik heb sinds December 2017 een eigen YouTube kanaal en ruim 1 jaar later leek het mij ontzettend leuk om het vloggen en bloggen te gaan combineren. De een kijkt liever een video en de ander leest graag een “blog” 😉
Ik wil heel graag voor mezelf beginnen en in het maken van vlogs, heb ik mijn eigen helemaal gevonden. Dat hoop ik hier ook te kunnen met bloggen. Ik heb gemerkt dat ik graag teksten typ en mooie, leuke herinneringen maak, zowel met vloggen als bloggen.
Het lijkt mij erg leuk om op deze manier het een en ander te delen met jullie en jullie te inspireren met mijn manier van leven.

Ik wens jullie veel leesplezier met mijn blogs. Je kunt altijd een reactie plaatsen, als je dat leuk vind of als je wat kwijt wil. Alles mag! Graag tot ziens in mijn volgende blog.

Liefs ♡♡♡ Jeske Heijmans

☆ If you can dream it, you can do it ☆


Nieuwsgierig, bekijk dan hier via onderstaande link mijn video’s op mijn YouTube kanaal. https://www.youtube.com/channel/UCRW59TFvOqsAbAkxZSus8DQ

 

 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s